vrijdag 31 augustus 2012

Stippel

Kijk dit is stippel, Voor diegen  die mij goed kennen weten dat ik van rood met witte stippen hou. Als het september wordt , wordt de keuken helemaal veranderd met rood met witte stippen servies, ook serviesgoed met kabouters staan er dan in mijn kastje. Ik vind dit zo bij de herfst passen en daar wordt ik vrolijk van .
Helaas niet veel meer foto's, want het regent bij ons, misschien later als de zon nog gaat schijnen zet ik hem nog een keer op de foto. Het is een nieuw ontwerp van Atelier Tintangel en is in de webwinkel te bestellen. www.koekendiefieonetoshop.nl
Nu is het tijd voor wat huishoudelijke taken, EN daar heb ik toch een zin in.
Een fijne dag en liefs Rianne.

donderdag 30 augustus 2012

Meneer Egel

Gisteravond wilde ik nog heeeel veel doen, maar ik ben langs al die leuke blogs geweest.
Bij de meesten heb ik een berichtje achtergelaten. Dus de avond was veel te snel voorbij. Vanavond doe ik de laatsten en dan beginnen we gewoon weer op nieuw. Leuke dingen overal weer gezien.

Van de zomer hadden we overdag een raar geluid in de tuin. Kon het niet thuisbrengen dat geheig.
Ik op zoek en kijk daar zit een egel, ze waren met z'n tweetjes. Of ze nou ruzie hadden of dat ze wat anders wilden is mij nog steeds een raadsel. Deze diertjes leven toch 's  nachts???

Maar kijk nou, Atelier De Marlijn heeft een prachtige egel ontworpen . Deze egel gaat op zoek naar allerlei lekkers voor zijn wintervoorraad . Hij was erg leuk om te maken enuh zijn stekeltjes doen niet echt pijn hoor! Het geeft wel een leuk echt effect.
Zo aan het eind van de zomer als de herfst weer begint komen er allemaal weer leuke nieuwe ontwerpen van diverse Ateliers, zo ook van Atelier Pippilotta. Leuke lieve ontwerpen, voor elk wat wils. Hieronder staat er alvast een, om het zomer gevoel nog even vast te houden, maar je weet als de zonnebloemen gaan bloeien is de herfst in aantocht.

Alle nieuwe Pakketten en patroonbladen zijn in de webwinkel te bestellen op www.koekendiefieonetoshop.nl
Er is weer genoeg te doen vandaag, ik ga maar eens gauw aan de slag.
Fijne dag en liefs Rianne

woensdag 29 augustus 2012

Muis Montange

Na een lange pauze, ben ik weer terug in blogland. Vakantie gehouden en druk geweest met de voorbeelden voor de opendag op 22 september met als thema Welkom bij familie Muis.
En daar mocht deze Monsieur Montange niet ontbreken. Op die dag zal hij komen samen met Madamme Montange. Ook dan nemen ze lekkere broodjes en kaas mee om jullie te verwennen.

Het is een grote muis een ontwerp van Atelier Tintangel,  met recht een grote, want hij is ongeveer 55 cm. Meestal zijn muisjes iets kleiner. Ach een klein detail.
Erg leuk om te maken, niet moeilijk en zo klaar. Het pakket is te bestellen via de webwinkel, maar het is natuurlijk veel leuker dat je hem komt begroeten op de opendag en dan meeneemt. Er zijn op die dag nog veeeel meer muizen te zien. Natuurlijk zijn er ook de andere nieuwe pakketten te koop en te zien.
Kijk alsvast in de webwinkel naar alle nieuwe pakketten en patroonbladen en er komt nog meer nieuws uit de komende dagen. www.koekendeifieonetoshop.nl
Nou ik ga gauw verder er is nog veel te doen. Warme groet Rianne en tot snel.

woensdag 15 augustus 2012

Zomer !!!

Ja ik weet het het heeft veel te lang geduurd, maar ja de kinderen hebben nog vakantie en dan kom ik niet echt aan de computer toe, alleen het nodige doe ik dan.
Eindelijk hebben we  dan die lang verwachte zomer. Heerlijk luieren en niets doen. Veel ijsjes eten natuurlijk. De afgelopen tijd heb ik niet stil gezeten hoor, Gewoon doorwerken!
Hierboven het regenboogpegelje van Atelier Pippilotta.Een leuk ontwerpje met veel kleurtjes.

Het vliegertje van Atelier Pippilotta, ook dit is een bestzeller althans voor mij en ook deze blijft  erg leuk om te maken. Ook in andere kleurtjes doet hij het erg goed.

En als laatste het kevertjes huis van Atelier Pippilotta. Ja die kan bij Atelier Koekendiefie niet ontbreken op de tafel.
Verder ben ik al bezig geweest met voorbeelden voor de opendag, maar dat wil ik nog een beetje als verrassing bewaren.
De opendag is op 22 september vanaf 11 .00 uur tot ongeveer 17.00 uur.
Het thema van deze dag is: Welkom bij familie Muis.
Dan gaan we nu verder met het genieten van het mooie weer aan de Ommense Reviera.
Een zomerse groet Rianne.