dinsdag 30 maart 2010

Pasen
Ik zal weer eens een poging wagen om eens verder te gaan met dit blog. Ik ben nog zo gewend aan mijn oude blog waar ik nog steeds mee werk voor mij makkelijker is. Elk jaar als ik mijn paastakspullen tevoorschijn haal denk ik oh ja dit wil ik nog wel een keer doen. De spulletjes zijn niet van vilt, hout of porcelein, maar van brooddeeg. Dit was mijn verslaving voordat ik het vilt heb ondekt. Verder ben ik bezig met het wandkleed van de Witte Engel.

3 opmerkingen:

-::Maris::- zei

Rianne, wat mooi..toen ik las brooddeeg heb ik de bovenste foto nog wat uitgebreider bekeken en jeetje super gedaan zeg!

Fijne dag!

Groetjes Maris

Esther zei

O ja brooddeeg dat was ook een verslaving van mij, leuk dat je wat op dit blog zet,ik vergeet altijd op je andere web blog te kijken, fijne dag groetjes Esther.

Gera zei

OOOOOOOOh Rianne, wat prachtig gemaakt van brooddeeg! Heb ik ook wel mee gewerkt, maar dat zag er bij lange na niet zo mooi uit als deze eieren! prachtig!!

Dacht dat je wel een foto van de regenboog op je blog zou hebben staan, maar kan hem nog niet vinden. wat was het een prachtig gezicht hè?!!

Fijne pasen, Gera