dinsdag 6 april 2010

Wandkleed.

Het wandkleed "in het kabouterbos" van de witte engel is af nou ja bijna hij moet nog afgewerkt worden.  Het is zo leuk om te doen,  eigenlijk jammer dat het af is. Ik mag ook graag borduren en dit is net borduren maar dan met vilt. Het is eens wat anders dan viltpopjes maken. Dat vind ik ook erg leuk hoor!
Morgen eens de paasspulletjes opruimen en dan eens kijken wat ik dan ga maken of afmaken. Er liggen nog genoeg dingetjes waar ik al eens aan begonnen ben en wat nog niet helmaal af is omdat er dan weer wat anders tussen kwam of niet het juiste materiaal op dat moment in huis had.

6 opmerkingen:

Esther zei

wat een mooi wandkleed, super. groetjes Esther.

brigitte zei

Mooi gemaakt. Erg leuk om te zien.
Ik ga morgen ook maar eens opruimen. Wel jammer eigenlijk.
Groetjes Brigitte

Cindy at her Country Home zei

Hoi Rianne, dankjewel voor je gezellige berichtje op m'n blog! En oooohhhh... wat is het bij jou LEUK allemaal, niet meer zeggen dat je het niet kan want dat KAN JIJ! Ben helemaal verliefd op dat "welkom" kaboutertje, zo schattig. En de brooddeeg figuurtjes, heb ik ook nog een hele tijd gedaan. Erg leuk ook om te doen, gevlochten kransjes, kleine gebakjes ... mmmmm als ik dat dan weer zie dan krijg ik weer kriebels om het weer op te pakken. Maar moet mezelf nu afremmen anders is mijn huiskamer één grote hobby kamer aan het worden hahaha... Vind het namelijk leuker en gezelliger om "beneden" lekker te handwerken dus we eten altijd met de naaimachine en borduurtjes op tafel hahah... erg hé? Dankjewel voor dit genietmomentje en ik stuur je hierbij lieve lentegroeten van mij Cindy xx

brigitte zei

Zou ik best willen doen hoor.
Maar als ik ze naar je toe zou sturen staat het huisje zo leeg.
Wie maakt alles dan schoon en gezellig?
Sorry dus!
Als ze klaar zijn ga ik het proberen maar weet niet of ze dan nog willen verhuizen.
Groetjes en een fijne avond Brigitte

brigitte zei

Dank je voor je lieve reactie.
Fijn weekend en ik hoop zonnig.
Groet Brigitte

Gera zei

Wat een prachtig wandkleed. Nodigt wel uit om een keer te gaan doen!

groetjes, Gera