zondag 27 juni 2010

Hallo, Ja daar ben ik dan eindelijk. De afgelopen tijd heeeeel druk gehad. 4 verjaardagen van de kinderen, met natuurlijk de feestjes die daar bij horen. Bij ons in de familie zijn ze bijna allemaal in mei en juni jarig. Ook buiten de verjaardagen is het druk genoeg voor iedereen. Het einde van het schooljaar, einde van de sport noem maar op. Allemaal erg leuk maar wel druk.
Ik denk dat ik ook een keer moet gaan kiezen welk blog ik nu ga bij houden mijn eerste of deze. Aan deze ben ik nog steeds niet gewend en het kost mij  extra tijd om  een berichtje te schrijven. Wat ik ook jammer vind is dat ik dan mijn berichtjes kwijt ben van mijn oude blog. Die zou ik graag willen bewaren om nog eens terug te lezen, Ik weet niet of dat kan.
Maar vandaag gaan we het Nederlands elftal maar eens aanmoedigen. De oranjeslinger van Atelier Septemberspring is klaar en hangt samen met de voetballers die ik vorig jaar heb gemaakt. Dit zijn pakketjes van De vrolijke viltvriendjes. Erg leuk om te maken en ze staan stevig genoeg in hun "voet"balschoenen. De supporters staan al te juigen en  dat is een pakket van Atelier Pippilotta. Nu maar duimen dat ze deze keer ook weer zullen winnen. Het zou leuk zijn als ze Kampioen worden dat is een kroon op hun werk. Ik ga er wel een beetje van uit dat ze kampioen worden, want de kroon heb ik ook al klaar. Hi Hi Hi.
Die heb ik er bij gezet anders was het zo kaal en het hoort bij het pakket.
Voor vandaag een hele mooie zonnige dag en Hup Holland Hup. Wij zijn er klaar voor.

Warme groetjes Rianne.

1 opmerking:

Esther zei

Wat een leuke idee, zo kan het bijna niet meer fout gaan, nog gefeliciteerd met alle jarigen groetjes Esther.