dinsdag 28 september 2010

Zaterdag had het Koekendiefie openhuis met als Thema Kabouterpraat en Heksenklets. Er is heel wat gepraat en gekletst hoor. Het was gezellig druk. Hieronder een inpressie van wat er al zo te zien en te koop was.
Het patroonblad van Atelier Pippilotta was op deze dag ook te koop. Het bedrag gaat naar een goed doel. Voor wie het patroon nog wil kopen kan op de website van Atelier Pippilotta nog een bestellen.
Ik bedank Gera voor het maken van deze foto's. Heb een paar keer met het fototoestel klaar gestaan, maar niet de tijd gehad om ze te maken.Er stond een heksen borreltje  en heksen snoepjes klaar.
De heksensoep van Septemberspring. Ze roerden in de ketel . 2 spinnen en wat pompoenen OOh wat zal dat lekker smaken.


Het heksen lampje van Atelier Lindelicht zorgt voor een gezellige sfeer boven de seizoentafel.
2x loweentje de heks van Inspiree. Mooi van kleur en ooh zo leuk om te maken.
Het was een geslaagde dag een dag om met plezier aan terug te denken. Voor de mensen die geweest zijn : Het was Griezelig Gezellig dat jullie er waren en ik zou zeggen vlieg nog eens aan. Voor de mensen die niet hebben kunnen komen: vanaf 9 oktober is het Koekendiefie elke zaterdag open vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur.
Lieve groetjes Rianne.

4 opmerkingen:

Esther zei

Wauw dat zier er gezellig uit, su66 met je winkeltje, groetjes Esther.

Corina zei

O wat leuk, hier hou ik van!! zo ben ik er toch een beetje bij geweest!
Echt enig en prachtig uitgestald al je mooie creaties!
Groetjes Corina

Emma zei

Hoi Rianne,

Wat ziet dat er gezellig uit zeg! Leuk aangekleed en mooi uitgestald. Ik hoop dat je nu weer wat orde hebt kunnen scheppen :).
Nog veel plezier met je rode dozen ;-)

Groetjes Emma

softearthart zei

Hi Rianne, Many thanks for commenting on my nieces, they are playing in my entrance way, not the bathroom, I am smiling, cheers Marie