dinsdag 28 september 2010

Zaterdag had het Koekendiefie openhuis met als Thema Kabouterpraat en Heksenklets. Er is heel wat gepraat en gekletst hoor. Het was gezellig druk. Hieronder een inpressie van wat er al zo te zien en te koop was.
Het patroonblad van Atelier Pippilotta was op deze dag ook te koop. Het bedrag gaat naar een goed doel. Voor wie het patroon nog wil kopen kan op de website van Atelier Pippilotta nog een bestellen.
Ik bedank Gera voor het maken van deze foto's. Heb een paar keer met het fototoestel klaar gestaan, maar niet de tijd gehad om ze te maken.



Er stond een heksen borreltje  en heksen snoepjes klaar.
De heksensoep van Septemberspring. Ze roerden in de ketel . 2 spinnen en wat pompoenen OOh wat zal dat lekker smaken.


Het heksen lampje van Atelier Lindelicht zorgt voor een gezellige sfeer boven de seizoentafel.
2x loweentje de heks van Inspiree. Mooi van kleur en ooh zo leuk om te maken.
Het was een geslaagde dag een dag om met plezier aan terug te denken. Voor de mensen die geweest zijn : Het was Griezelig Gezellig dat jullie er waren en ik zou zeggen vlieg nog eens aan. Voor de mensen die niet hebben kunnen komen: vanaf 9 oktober is het Koekendiefie elke zaterdag open vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur.
Lieve groetjes Rianne.

zondag 26 september 2010



OOh ik heb dit blog verschikkelijk verwaarloosd. Het is een drukke tijd geweest met voorbereiden voor de opendag. Weinig tijd gehad om foto's te plaatsen en om bij anderen langs te gaan om een berichtje achter te laten. Ik voel me wel een beetje schuldig na een lange tijd van afwezigheid en om het leed wat te verzachten  heb ik besloten om een Give Away weg te geven. En ja wat gaan we weggeven??? Het thema van mijn opendag was Kabouterpraat en heksenklets. En daarom lijkt het mij leuk om een heksje op een bezem naar iemand toe te laten vliegen. Wat moet je er voor doen??? Nou helemaal niets, nou ja alleen even  reageren op dit berichtje natuurlijk, Je kunt reageren tot en met donderdag. Vrijdag ga ik een lootje trekken uit de grote Heksenhoed.
De foto's van de opendag volgen in een volgend berichtje. Groetjes Rianne.

vrijdag 3 september 2010

Weer aan het werk.

Ja we moeten weer aan het werk. De vakanties zijn nu toch echt voorbij. Het mooie weer lijkt ook voorbij. Het lijkt wel herfst. Herfst vind ik een mooi seizoen, met zijn mooie kleuren. Zo'n verscheidenheid aan kleuren.
 Binnen is het ook gezellig als het gaat schemeren. De kaarsjes mogen weer aan. Niet dat dat in de zomer niet kan, maar je ziet het dan niet  zo goed he! Wel heb ik de eerste kabouters al gezien. Zij zijn al druk in de weer om alles op te ruimen en bij elkaar te sprokkelen voor de winter.
Wat ik nog wel even kwijt wil is dat de ontwerpsters weer veel moois voor ons hebben bedacht dit jaar. We kunnen weer heel wat knutsel maken. We hoeven ons niet te vervelen. Voor mij is de keuze verschrikkelijk moeilijk. Het liefst wil ik overal tegelijk aan beginnen. Ontwerpsters bedankt.
Allemaal een fijne avond.
Groetjes Rianne.