donderdag 20 oktober 2011

Het is weer hoogtijd voor een berichtje. Buiten is het echt herfst de bladeren vallen van de bomen en soms zit er op zo'n blaadje een prachtig elfje. Zoals dit bladelfje van Atelier Wilma Creatief. Een eenvoudig pakketje om te maken, maar wel leuk en je hebt snel resultaat.

Verder ben ik druk geweest met de geboortetrein van Atelier Sammy. De kinderen hebben hier vakantie en de jongste is druk met de trein aan het spelen, zo kon ik mooi een foto maken. Lijkt net echt he?

                                           Tjoeke tjoeke tjoek op naar het volgende station.
Vandaag nieuw in de webwinkel een nieuw pakket van Atelier Vrolijke Viltvriendjes. Drie grappige sneeuwpopjes van ongeveer 10 cm hoog. Het is nog wel geen winter, maar volgens de geleerden word het een strenge winter. Zitten zij er niet warmpjes bij met hun gebreide mutsjes. Leuk voor in de kerstboom, maar straks ook leuk aan een tak met sneeuwvlokken en ijskristallen.

Verder ga ik me vandaag ga ik me klaar maken voor de fair in Zwolle: Family lifestyle fair in de WRZV hallen. Dit is dicht bij de IJsselhallen. Dus als je zin hebt om te komen kijken, het is 21 en 22 oktober vanaf 10,00 uur tot 17.00 uur. Er zijn vele leuke kramen, workshops en kinderactiviteiten.
Atelier Koekendiefie heeft ook een kraampje gehuurd. Kom je voor iets speciaals laat het even weten, want het is niet mogelijk het hele assortiment mee te nemen.

Fijne dag en lieve groeten Rianne.

1 opmerking:

Elly-My Everyday Things zei

Wat is het allemaal weer leuk! Hele sfeervolle herfsttak, je treintje is een waar kunstwerkje en die sneeuwpopjes zijn gewoon te schattig!
Groetjes Elly