dinsdag 29 mei 2012

De Vogelverschrikker.

Tijd voor een berichtje,  vind ik zelf. De weken vliegen voorbij, tijd voor de computer heb ik niet veel, omdat ik nog steeds twee maal daags naar mijn moeder in het ziekenhuis ga. Er zit nog niet veel vooruitgang in de gezondheid van mijn moeder. Morgen gaat ze naar revalidatie, hopelijk kunnen ze daar mijn moeder weer op de been krijgen en ook het praten  terug te krijgen, want dat is wel erg lastig dat je niet met elkaar kunt praten.

Tussen de bedrijven door knutsel ik toch wel. Eigenlijk best wel veel. OOk neem ik het mee naar het ziekenhuis. Twee uur bij haar aan het bed te zitten is lang als je niet kunt communiceren.
Hierboven zien jullie de Vogelverschrikker van Septemberspring.  Zien jullie dat er sla in de teil zit? Ik heb ze daar in gedaan en niet in de tuin, want bij ons in de tuin zitten konijntjes en die eten alles op. De Vogelverschrikker is zoooo leuk om te maken. Niet moeilijk en zo klaar. Ik heb hem gemaakt als het voorbeeld voor in de winkel maar je kunt er nog veel meer dingen aan toevoegen. Kijk maar eens bij de Septembergallerie .
De Vogelverschrikker heb ik nog gauw gemaakt voor de Opentuindagen bij de Brummeltuun in Beilen.

Voor deze dag had ik alleen de tuinspulletjes en hebbedingetjes mee. Het was een leuke gezellige dag zo met elkaar. Over het weer hadden we ook niet te klagen.
Groetjes en liefs Rianne

6 opmerkingen:

Jeanine zei

Wat een leuk kraam. Al die mooie dingetjes...
Het beste met je moeder.

Groetjes,
Jeanine

Het Wolbeest zei

Het ziet er allemaal heel gezellig uit Rianne en wat een prachtige vogelverschrikker!!! Heel veel sterkte met je moeder; ik weet hoe het is, want wij dokteren ook wat af met mijn moeder. Sterkte! Groetjes, Alexandra

Knutselpret zei

Die vogelverschrikker schrikt niet af hij ziet er vreselijk lief uit.!!
Ik wil hem ook nog eens maken..... tijd ???
waar haal ik het vandaan.
In elk geval verveel ik me nooit.
Heel veel sterkte met je moeder.
Denk aan je.
Lieve groet Albèrtje

Ravelien zei

Erg leuk die vogelverschrikker, die heb ik even op mijn "lijstje" gezet om te maken :)
Beterschap met je moeder..Groetjes Silvia

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Je vogelverschrikker is haast te mooi om vogels af te schrikken.
Sterkte met je moeder, het zal allemaal niet meevallen voor jullie.
Groet Thea

Barbara zei

Wat mooi, je kraam, met al dat rood met witte stippen ... Daar houd ik erg van! Veel beterschap en sterkte voor je moeder! Lieve groetjes, Barbara