maandag 29 oktober 2012

Regenachtige dag

Vandaag is het echt herfst, regen regen en nog eens regen.  Ook al vind ik het fijn dat de zon schijnt, vind ik dit ook wel eens fijn. Ja ja ik weet er zijn veel mensen die het niet met me eens zijn. Nu heb ik niet het gevoel dat ik erop uit moet. Ik mag heerlijk binnen zijn en aan het werk. Eigenlijk moet ik aan de poets, en dat doe ik ook wel eens hoor maar nu heb ik zin om te knutselen.
De wasmachine draait wel ha ha.

Op dit moment ben ik bezig een aantal schatkistpakketjes te maken van Atelier Pippilotta. Schatkistpakketjes zijn pakketjes in een beperkte oplage en alleen bij een bepaald altelier te koop zijn. Ik heb zo langzamerhand al een hele verzameling, helaas mis ik er nog een paar, vooral de wat oudere.

Hierboven twee herfstbladeren hangen aan de herfstboom die elk jaar bij ons in de kamer staat. Er onder liggen de kastanjes, eikels en al de gevonden voorwerpen die zoonlief bij elkaar sprokkelt.

Het is een volle tafel dat wel maar deze is ook echt van hem en alles staat elke keer op een andere plek. 's Avonds gaan de lichtjes aan in het huisje en als meneer naar bed gaat gaan de luikjes dicht en het licht ook weer uit. De kabouters gaan slapen. Heerlijk die fantasie bij kinderen.

Ook dit is een schatkistpakketje, Botteltje heet het . Hij staat op een schaal met ..... ja ook weer allemaal gevonden voorwerpen van buiten. Lekker rommeltje he, maar ook 's avonds is het een gezellige schaal, een kaarsje aan ( en dan zie je ook niet dat het zo'n rommeltje is)


Voor nu is dit even het laatste schatkistpakketje, want ik ga beginnen aan de nieuwe pakketten van Jit Design. Die zijn vandaag uitgekomen en ook vanaf vandaag te bestellen in de webwinkkel Er zijn nog veel meer leuke nieuwe pakketten. Tijd te kort.
Fijne herfstachtige dag gewenst. Liefs Rianne

4 opmerkingen:

Jolandaas blog zei

Wat is het toch heerlijk al dat geknutsel en bij wat minder weer is het nog gezellig ook.

Groetjes jolanda

Knutselpret zei

Ik hou ook wel van dit weer kachltje aan bakkie thee, maar dan wel als ik klaar ben met poetsen :))
Lieve groet Albèrtje

Viltanja zei

Ik vind het gezellig rommelig bij jou. Ik hou niet zo van huizen waarin je niet eens kunt zien dat er kinderen wonen. Ik kan me nog goed herinneren dat ik vroeger kastanjes ook echte schatten vond. Zo mooi glimmend. Dus hier liggen ze ook in huis.

Groetjes Anja

Esther zei

Hoi Rianne wat ben je lekker bezig geweest, PRACHTIG allemaal en wat zijn de nieuwe patroontjes leuk. Fijne dag groetjes Esther.