maandag 8 april 2013

Nieuws.

Na jaren dan eindelijk een pakket van gemaakt. Er werd steeds vaker gevraagd of daar ook een pakket van was. Moeder Koekendiefie met baby en Vader Koekendiefie met lantaarn.

En omdat Atelier Koekendiefie dit jaar 5 jaar bestaat leek het me wel een leuk idee om er dan een jubileum pakket van te maken. Het was de bedoeling om ze samen in een pakket te doen, maar vond ik dat het  dan wel prijzig worden. Dus dan maar twee.
Het heeft wat langer geduurd dan de bedoeling was, want bij het bestellen van de houten touwpopjes bleek dat die in de jaren  veranderd zijn, dus mijn oude patroon klopte niet meer. Dus moest het patroon helemaal aangepast te worden, Niets paste meer. Maar uiteindelijk zijn mijn eerste pakketten uitgebracht en te bestellen in de webwinkel  www.koekendiefie.onetoshop.nl

Kijk ze eens verliefd zijn!
De foto's maken was ook nog een hele klus, want het zonnetje wilde ook maar niet gaan schijnen en de natuur was ook nog kaal en grouw. De foto's op het pakket zijn dan ook echte voorjaarsfoto's geworden. Hier onder de foto's op het pakket.

Een fijne dag en liefs Rianne

6 opmerkingen:

Saskia zei

Lief!!!

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Leuk je eigen ontwerp, mooi gemaakt.
Groet Thea

brigitte zei

Erg schattig.
Knap hoor dat je er een eigen
pakketje van maakte.
Groetjes Brigitte

Esther zei

Wat een Schatje. Knap Groetjes Esther.

Marlies zei

Mooi geworden

Rita zei

Wat een leuke pakketjes heb je gemaakt. Groetjes Rita.