donderdag 2 mei 2013

Pieter Rabbit& Friends.


Kijk hier ben ik ook mee bezig de Serie Pieter Rabbit & friends. Elke keer denk ik dat ik op de helft ben, maar dan komen er weer nieuwe figuurtjes uit,heel leuk allemaal. maar volgens mij is het eind in zicht.
Gisteren maakte ik Dirk Das en samen met Jeremias  een lekker ondeugend stel. Vanmorgen nog gauw Pieter zelf gemaakt, want ja Pieter Rabbit & Friends zonder Pieter is wel een beetje gek. Dus die ook nog maar gauw gemaakt. Nu ligt Ronald Rat geknipt, maar die zal toch even moeten wachten, want we gaan in de tuin aan de gang,Bestrating, gras en border opnieuw aanleggen. Een heeeeel karwei.
Wil je deze leuke figuurtjes ook maken? Ze zijn bij  http://koekendiefie.onetoshop.nl/n1/19694/Aanbieding.htm   te bestellen.  Heb er een leuke  aanbieding van gemaakt en natruurlijk is er nog veel meer.
Een fijne dag en liefs Rianne.

6 opmerkingen:

Esther zei

Wat een leuk stel. Lieve Groetjes Esther.

Atelier het Uilenhuis zei

Deze zijn inderdaad echt geweldig leuk!

Unknown zei

Oh...die zijn leuk!!!

Fadas de Luz zei

Lindos trabalhos.
Beijos do Brasil

Rita zei

wiWauw wat een leuk stel heb je gemaakt. Prachtig zo bij elkaar. Fijn weekend. Groetjes Rita.

Unknown zei

Wat een leukerds!!! Maar wat jammer dat ze nu te koop zijn. Ik ben nl. al een tijd op zoek naar muizen. Vond vorige week een hele leuke en dus direct besteld. Maar goed, ik houd je blog goed in de gaten.
Hoe vind je - op mijn blog- trouwens mijn 7 natuurwondertjes van vilt???