zaterdag 23 april 2011

Fijne Paasdagen.

Zo de laatste dag voor Pasen wil ik jullie die mijn Blog lezen allemaal fijne Paasdagen wensen. De schoonmaak is nog niet voltooid, maar mijn Marie is wel klaar net als de kippenhangertjes van Jit Design.
Toen ik de pakketjes zag was ik  gelijk verliefd op Marie maar ook op de kippen die er zo gezellig bij passen. Ze passen ook goed bij mij in de keuken waar ik meer rood met witte stippen heb hangen en staan.
Deze paashaas Marie heeft niet veel zin om eitjes te verfen. Kan ik me ook heel goed voorstellen met die warmte en een gebakje is ook wel erruuuug lekker moet ik zeggen.
Voor allemaal fijne Paasdagen aan het weer zal het niet liggen.
Paasgroetjes Rianne.

5 opmerkingen:

Carla zei

Gezellig paashoekje heb je gemaakt Rianne, Marie doet het er goed tussen. Fijne paasdagen. Groetjes Carla.

vrouw Hommel zei

Marie is ook het einde! Ik ben nog niet overstag gegaan maar hoe meer ik haar zie!!! Ze is natuurlijk ook heel leuk in andere kleuren.
groet

brigitte zei

Ik vind haar ook zo schattig.
Wil haar zeker nog eens maken.

Beetje late reactie maar ben een paar dagen aan zee geweest.
Hoop dat je fijne pasen gehad hebt.
Groetjes en succes met de verdere schoonmaak Brigitte

Esther zei

Hoi,het Pasen is voorbij hoop dat jullie het gezellig gehad hebben, wat een leuke dingetjes heb je gemaakt, schattig. Fijne week Groetjes Esther.

Elly-My Everyday Things zei

Owww wat leuk, jij hebt beide pakketjes af!!! Marie ligt hier nog in allerlei stukjes, die moet ik nog in elkaar zetten, maar door het mooie weer is het er nog steeds niet van gekomen. Heel lief je paastafereeltje!
Groetjes Elly