maandag 11 april 2011

Voorjaarsschoonmaak.

Mijn voorjaarsschoonmaak is klaar. Nee helaas niet bij mij in huis, maar ik heb het patroonblad "Voorjaarsschoonmaak" van Septemberspring gemaakt. Ik heb het in opdracht gemaakt voor een kinderopvang. Zelf had , met nadruk op had ,  ik niet zoveel met dit patroon. Maar ja klant is koning he. Gelukkig heb ik direkt maar voor 2 x maken gekozen zodat ik er zelf ook nog een heb.  Tijdens het maken begon ik het ontwerp steeds leuker te vinden en nu ze klaar zijn vind ik ze erg leuk geworden en ben ik echt blij dat ik er zelf ook nog een heb, want om nu weer opnieuw te beginnen heb ik meestal geen zin meer in. Dan ben ik zo blij dat het af is dat ik aan iets anders wil beginnen. Kijk ze eens ijverig aan het werk zijn.

Nu moet ik zelf nog aan de voorjaarsschoonmaak beginnen en daar heb ik toch een zin in !!!!! Zal ze maar bij mij in huis zetten misschien doen ze nog wat.
Vandaag een heerlijke warme dag, geniet van deze mooie dag. Liefs Rianne.

3 opmerkingen:

Esther zei

Wat schattig, je ook nog een fijne namiddag, groetjes Esther.

Gera zei

Mooi geworden!

groetjes, Gera

Margreet zei

Misschien doet dit setje het klusje voor je in huis als je ze op een goed plekje zet. Top dat je toch gekozen hebt voor 2x maken. Dat vind ik al een hele prestatie op zich. Ziet er top uit!
Groetjes Margreet