dinsdag 29 maart 2011

paashazen hoekje.

Met de Pasen in het vooruitzicht heb ik al menig haas gezien. De een een nog leuker dan de ander en wat zijn ze druk in de weer om alles op tijd klaar te krijgen. Dit jaar hebben ze langer de tijd, want Pasen valt dit jaar laat. Gelukkig ook voor mij dan krijgen we nog eens wat af. Andere jaren was ik vaak te laat en nu liggen er nog diverse half afgemaakte pakketten te wachten wanneer maak je me nou eens ???
Diversen heb ik nu al gemaakt van diverse ateliers zo bij elkaar. Deze hierboven is van Atelier Pippilotta. Deze twee haasjes zijn op zoek naar eitjes.
Het linkse pakketje is een schattig pakket van Rainbow Wonders. Lieve lente kleurtjes en het ei en het hesje is geborduurd met kleine bloemetjes.
Op de laatste foto mijn laatste aanwinst is een nieuw pakket van Het kleine atelier wat vorige week is uitgekomen. Zelf heb ik haar een mandje om de arm gegeven, want ik vond dat ze wat miste. Het is een makkelijk pakket en het is zo klaar.
Al deze pakketten zijn te koop in mijn winkel en te  bestellen in de webwinkel. Atelier Koekendiefie Gisteren zijn er twee mooie pakketten uitgekomen van Jit Design.  Ja een prachtige Paashaas en kippenhangers. Vandaag worden ze bezorgd en nu kun je denk ik al raden wat ik ga doen??
Hier alvast een voorproefje.
Genoeg te doen weer zou ik zo zeggen. Een fijne dag en veel knutselplezier. Liefs Rianne.

3 opmerkingen:

brigitte zei

Je paashaasjes zien er allemaal even leuk uit.
De nieuwe pakketjes zijn erg leuk.
Ik had ze al ergens gespot.

MIjn volgende markt is in Gouda en later misschien in Renesse.
Groetjes Brigitte

Severine zei

Wat een gezellig hoekje, zo al die paasdingetjes bij elkaar. Lieve kleurtjes!
Groetjes van Severine

Crea By Daisy zei

Bedankt voor je leuke reactie gaat zeker lukken hoor genoeg ideeen nu alleen de tijd nog zien te vinden :) maar dat komt wel goed.
En bedankt voor het volgen ben jou ook gaan volgen.
En wat een leuke paas pakketjes zeg!

Gr Jacqueline