maandag 21 maart 2011

Bloesemmoeder met baby.

Vandaag begint de lente 21 maart. Het weer werkt goed mee dus tijd voor een foto van een lente creatie.Er zit nog wel geen bloesem
aan de appelboom, maar deze trotse bloesemmoeder moest echt haar baby aan ons laten zien. Ze is dus wel wat te vroeg.
Het is een pakket van Amaranth wat  ik zaterdag op de lentemarkt bij KLavertje Vier in Kolham heb gekocht. Helaas bestaat het atelier niet meer. Sommige pakketten zijn nog wel te koop. Het is een eenvoudig patroon, maar daarom vind ik hem erg leuk. Het haar heb ik wel veranderd, want op de foto van het pakket lijkt het net of oma met kleinkind erop staat.

Nu staat ze heerlijk binnen in de keuken voor het raam naar buiten te kijken. Wachtend tot de bloesem er eindelijk aan komt. Dat is een prachtig gezicht al dat roze in de tuin. En dan maar hopen dat er veel appels aan komen, zodat we in het najaar weer heerlijke appeltaart kunnen bakken.
Vanmiddag als het wat warmer is heerlijk wat in de tuin doen, of waar ik eigenlijk meer zin in heb is op de bank zitten en genieten van het mooie weer.
Fijne dag en liefs Rianne.

4 opmerkingen:

Esther zei

Wat een schatje, lente Groetjes Esther.

jeaninebijker zei

Ik lees dat er lente martk was in klavertje vier in kolham, en ik baaaal al vanaf het moment dat ik dat van een vriendin hoorde.. echt heel erg! wij wilden heel graag heen, en nu was het zo ver, zijn we het vergeten...

Je bloesemmoeder is een prachtig vrouwtje, wat een monniken werk zeg, de baby.. mooi geheel..

Groetjes, Jeanine.

Severine zei

Wat een lief popje!
Groetjes Severine

ditjes-datjes zei

Hoi Rianne,leuk dat je een kijkje op mijn blog hebt genomen.Wat maak jij een leuke dingen!!!Kom snel weer bij je langst.
Tot ziens in blogland.
Groetjes,Ingrid