zondag 20 maart 2011

Bijensteek.

Vandaag heb ik de laatste hand gelegd aan het patroonblad van Septemberspring: Bijensteek. Een erg leuk patroon om te maken. Ik zag wel op tegen de honingraad, MAAR wat viel dat mee. Die was eigenlijk zo klaar. Ik heb er wel lang over gedaan , niet omdat het moeilijk was, maar ik kwam steeds in de verleiding om een ander pakket te maken. Maar vandaag moest de bijensteek afkomen. En het is gelukt. Gauw op de foto, want het is vandaag zo'n mooi weer. Een echte bijenkorf waar ze op kunnen zitten. Ooit een keer gekocht voor op de seizoentafel, maar hij is wel erg groot voor op de seizoenentafel. Hé kijk er zit er nog een in. Het is een gezellilg stel zo bij elkaar. Alleen de koningin is een beetje lui, die zit daar maar te genieten van het zonnetje. Zou ik eigenlijk ook wel willen, Ik denk dat ik dat zo ook even ga doen.
Gisteren ben ik nog even wezen kijken naar de lentemarkt in Kolham van Klavertje Vier. Er waren erg leuke workshops te doen, maar daar had ik helaas geen tijd voor. Erg jammer, want ik had graag een groot schaap willen maken. Daar heb ik ook Ingrid van viltkriebels ontmoet. We hebben gezellig geklets en geklets en gekletst. In die tussentijd had ik natuurlijk ook een schaap kunnen maken, maar ja live kletsen met Ingrid vond ik eigenlijk ook wel eeeeruggg  leuk. Ingrid leuk je weer ontmoet te hebben.
Wel heb ik 2 pakketjes van Amaranth gekocht die ik nog niet had. Daar heb ik nu echt zin om aan te beginnen. Maar voordat ik daar aan begin ga ik toch eerst even van de zon genieten.
Een fijne zondag nog. Groetjes Rianne.

4 opmerkingen:

Carla zei

Hoi Rianne, wat is je bijensteek leuk geworden zeg! Zo in de korf...ook prachtig.
Waarschijnlijk hebben we elkaar dus ontmoet gisteren ;-) Ik heb er nog geen gezicht bij kan ik je zeggen. We moeten nogmaals op herhaling. Groetjes Carla.

Miriam zei

Gezellig plaatje zo, ze zijn erg leuk geworden!
Groetjes, Miriam

brigitte zei

Wat een leuk plaatje zo. Vooral in de echte bijenkorf vind ik het een leuk geheel.
Mooi gemaakt.
Groetjes Brigitte

Gera zei

Hoi Rianne,
Hij is af!! Mooi geworden! En fijn dat het meeviel :-).
Geweldig die bijenkorf! Ben ik ook al een tijdje naar op zoek.

groetjes, Gera