maandag 26 september 2011

The day after........

De Opendag is alweer voorbij, een mooie dag om op terug te kijken. Mooi weer, veel mensen gezien en gesproken. Iedereen bedankt voor de komst naar Atelier Koekendiefie.

Lichtjesfeest in het herfstbos was het thema van de opendag.


Op de foto hieronder zie je de lampionnen optocht naar het verhaal uit het boek van Ellen Vögel. Atelier Duimelotje heeft er erg leuke popjes van gemaakt. Het was een feest om ze te maken. De pakketten zijn nu ook te koop in de webwinkel.  Bij aankoop van 5 pakketjes in deze serie een gratis patroonblad om een herfstschaal te maken met lampionnetjes en bladeren. 

Zo zat ik dus zaterdag ook na afloop op de bank voor de televisie. Geen programma gezien. Het is kabouterdutje van Septemberspring en is een patroonblad.

Op deze foto de seizoentafel : Het herfstbos met heel veel lichtjes en kabouters die een lampionnetje dragen.Het heksenhoekje met de vleermuizenvanger van Atelier Pippilotta. Zie nu op de foto een roze hart liggen , heeft zeker een klant er neer gelegd, want ik heb het niet gedaan.
De schuur ingericht met pakketten en kleine sfeerhoekjes met voorbeelden.

Het hoekje met een nieuwpakket van Atelier Pippilotta, moederaarde en een nieuw bloemenkind perzikkruid. Natuurlijk ook nog de andere bloemenkinderen erbij.


 Op de achtergrond de herfstmandala van Atelier Lindelicht, deze is zo mooi van kleur. Nu moet ik er nog een maken en dat is de lente, maar dat is het nog niet dus ik heb nog even de tijd.


Nog een paar laatste foto's die ik zelf erg leuk vond om te maken zijn de vliegende zwammen, de pindaslinger van Septemberspring en het paddestoelmannetje van Annemoontje.

En wilt u nog naar het lichtjesfeest komen kijken kan dat nog steeds, want vanaf nu is het Koekendiefie elke zaterdag weer open vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur.
Fijne zonnige dag , Lieve groetjes Rianne.

4 opmerkingen:

Esther zei

Wat ziet dat er gezellig uit gewoon PRACHTIG Groetjes Esther.

madebyme zei

Hartstikke leuk!

Liefs Melanie
ma-de-by-me.blogspot.com

angelina zei

Het ziet er allemaal geweldig uit!!! Top!

Liefs Angelina

Severine zei

Het ziet er erg mooi uit!
Groetjes Severine