dinsdag 6 september 2011

Herfstweer!

Het is nog droog, maar het waait verschrikkelijk. Echt weer om te knutselen en dat doe ik dan ook zowat de hele dag. De kinderen weer naar school en nu heb ik vakantie. Op dit moment ben ik aan het pompoenen maken voor de markt a.s vrijdag. Heb er al best veel, maar ze zijn gewild in dit jaargetijde. Pippa Pompoen laat haar mooiste pompoen aan ons zien. Het is een pakket van Inspiree. De hele serie vind ik erg leuk. Heb er ook al heel wat gemaakt.
En zien jullie dat kleine kaboutertje tussen al die pompoenen? Dat is een van de tweeling van het nieuwe patroonblad van Septemberspring. Hij wacht op zijn broertje om kattekwaad uit te halen.
Ja daar is zijn broer hij hangt onder aan een vliegenzwam, hij denkt dat wil ik ook en kruipt in de hoed van een vliegenzwam.
Samen vliegen ze door de lucht. En ze zwammen heel wat af die twee.
Het is een ontwerp van Septemberspring. Vliegende zwammen. Leuk bedacht he? Ze zijn erg leuk om te maken. Het is even een werkje de stippen er op te festonneren, maar het resultaat  'vind ik super leuk". Deze tweeling is er ook op de opendag. Ben benieuwd of ze nog meer kattekwaat uit gaan halen. Ik hoop het niet.

Een fijne herfstige dag gewenst. Liefs Rianne.

4 opmerkingen:

Esther zei

Ik had je al bij haar gezien, ik vind ze prachtig. groetjes Esther.

brigitte zei

Wat een leuk stel die twee.
En je ponpoenen zijn geweldig.
Groetjes Brigitte

Gera zei

Hoi Rianne,
Leuke Pippa! En erg leuk zoveel pompoentjes erbij!
Hé, je hebt de Vliegende zwammen al af!!! Wauw! Super! Ik 'leen' (zoals afgesproken :-)),de foto's weer van je hoor voor de Gallerie.

groetjes, Gera

-::Maris::- zei

Je het weer leuke dingen gemaakt!

Groetjes Maris