dinsdag 8 november 2011

Hij komt hij komt

De jongste is al helemaal in de ban van Sinterklaas en zijn Pieten. Ja zaterdag is het weer zover, dan komt hij in Nederland aan. De boot is bijna af op een aantal Pietjes na dan en volgens Benjamin moeten er 14 pietjes op de boot, want die staan ook op de foto van het patroonboek.
Nou laten we maar eerst eens de paarden Piet zien. Dit is een pas uitgekomen pakket van Atelier Vrolijke Viltvriendjes. Een erg leuk pakketje om te maken. Het paard heb ik vorig jaar al gemaakt. Sinterklaas is een verhaal apart, maar die heb ik wel dit jaar gemaakt. En kijk eens wie daar in een hoekje zit te smullen! Dat is de Pepernoten Piet. Zijn buikje is al aardig rond. Leuk pakketje he?

Dit Pietje heb ik ook vorig jaar gemaakt en is ook van Atelier Vrolijke Viltvriendjes.
De boot moet nog een mooi plekje krijgen en er moeten ook nog heeeeel veeeeel pietjes gemaakt worden. Dus ik moet hard aan het werk. Een foto van de hele boot moet ik nog even opnieuw maken als de batterij weer is opgeladen.
Een fijne dag , liefs Rianne.

5 opmerkingen:

Esther zei

Jaja voor de kleintjes komt we weer een spannende tijd aan, je pietjes en Sint zijn prachtig, groetjes Esther.

brigitte zei

Ik vind de boot zo leuk.
Maar wat een werk en wat is hij groot.
Erg leuk gedaan.
Groetjes Brigitte

Carla zei

Wat een geweldig project Rianne, erg mooi geworden. Onze kinderen zijn ook nog helemaal in de ban van de Sint, er breekt weer een spannende tijd aan vanaf aanstaande zaterdag ;-)
Groetjes Carla.

Elly-My Everyday Things zei

Echt superleuk!!! Zo schattig dat kleine pietje met z'n bolle buikje! Maar 14 pietjes... pffttt... dat wordt nog flink doorwerken!
Groetjes Elly

Severine zei

Ik heb dit boekje ook liggen, die boot lijkt me zo leuk. Maar ik zie er beetje tegenop om er aan te beginnen...Het ziet er bij jou heel gezellig uit!
Groetjes van Severine