maandag 14 november 2011

Zie ginds komt de stoomboot.......


Zie ginds komt de stoomboot ik zie hem al staan... Hij staat bij ons in de vensterbank voor het raam. Wanneer het  's avonds donker word is het zo'n mooi gezicht. Helaas is dit niet goed te zien op de foto. De boot is klaar, maar er moeten nog heel wat pietjes gemaakt worden, Er hangen nu nog wat andere pietjes bij van Atelier Anemoontje, maar wanneer er een ander pietje klaar is verdwijnt dat pietje naar een ander plekje.Dit is  de Paarden Piet met worteltjes om zijn schouder en achter hem zie je een zak met nog meer worteltjes. Wat word het paard verwend .

Zo ziet de boot er uit als het helemaal donker is. Aan de vlaggenlijn heb ik lichtjes gemaakt. Eerst had ik de ledlampjes gebruikt van  Atelier Vrolijke Viltvriendjes, omdat  ik die al in huis had, maar echt mooi vond ik het eigenlijk niet. Ze waren een beetje te groot/grof om er tussen te hangen. Totdat ik vorige week bij Trekpleister was en daar deze kleine ledlampjes aan een ijzerdraadje zag. Die heb ik gekocht en geprobeerd . Alle vlaggetjes moesten er wel weer af om de nieuwe lampjes er tussen te hangen. maar dit had ik er wel voor over voor dit mooiere resultaat.


Kijk Sinterklaas staat ook nog even op het dek.
Vandaag komt er in de webwinkel een nieuw pakket uit van de Hoofd Piet. Die mag natuurlijk ook niet ontbreken bij Sinterklaas. Hij draag zelfs het grote boek van de Sint.
Vanaf vandaag te bestellen in de webwinkel http://www.koekendiefie.nl/

Fijne dag en liefs Rianne.

5 opmerkingen:

Esther zei

Wat is je tafel prachtig en die lichtjes in de touwen van de mast geweldig, je sint Maarten tafel is ook prachtig, fijne dag groetjes Esther.

Anoniem zei

Je boot ziet er erg mooi uit. Leuk die paardenpiet, heb je dat zelf bedacht? De hoofdpiet ga ik meteen bestellen, erg leuk!

Groetjes Barbera

Loves to Create by Jacqueline blog zei

Echt super de boot van de Sint en Piet!!!

Gr Jacqueline

Carla zei

Prachtig Rianne!! En met deze lichtjes is je boot helemaal af, kan me voorstellen dat het schitterend staat in het donker.
Groetjes Carla.

jeaninebijker zei

GEWELDIG!! Echt onwijs mooi dit! Ik kan me voorstellen hoe dat er in het donker uit moet zien, gezellig voor het raam! TOP!

Groetjes, Jeanine.