zaterdag 21 juli 2012

Vanalles wat

Een van de nieuwste pakketjes van Atelier Duimelotje toegevoegd in de webwinkel van Atelier Koekendiefie. http://www.koekendiefie.nl/  Het is nog wel geen herfst, maar ik kon niet langer wachten om dit prachtige hangertje aan jullie te laten zien. Het is het beukje.
Ja ik weet het, het is veel te lang geleden dat ik hier wat van me heb laten horen, maar de laatste weken heb ik het ook zooooo druk met van alles en nog wat. Elke dag naar het ziekenhuis waar mijn moeder ligt. Het gaat de ene keer beter dan de andere keer, maar echt vooruitgang is er niet echt.

Verder ben ik ook druk met de voorbereidingen van de beurs in Hardenberg en de opendag op 22 september bij mij in de winkel. En waar ik heel blij mee ben is een grote bestelling. Deze mevrouw heeft voor alle seizoenen spulletjes besteld. Ik heb natuurlijk wel een voorraadje, maar niet alles, dus ik moet hard aan het werk. Wel erg leuk dat iemand een hele seizoenentafel bij je besteld.
Verder hebben we deze week het afscheid van groep 8 gevierd. Ja mijn middelste is nu ook geen basisschool kind meer.

In een echte limo werd hij opgehaald door een vriendje uit de klas. In de limo kregen ze een glaasje champagne.

Kijk hem eens glunderen. [Links]

Oooohhhh en vandaag kreeg ik gezellig bezoek van Albertje van Knutselpret :http://knutselpret.blogspot.nl/. Samen met haar dochter en zoon kwamen ze een kijkje in het Atelier nemen. Het is altijd veel te kort he als het gezellig is. Dank je wel voor het prachtige hart wat ik cadeau heb gekregen.

Dank jullie wel voor alle leuke en lieve reacties op mijn blog.
Lieve groetjes Rianne.

8 opmerkingen:

idaviltcreatief zei

Ik geloof direct dat het gezellig was Rianne! Ik ken Albértje persoonlijk ook en het is altijd gezellig om die op bezoek te hebben. Maandagmiddag zie ik haar weer, dus dan zal ik het wel horen van haar bezoek aan jou!

J@nnie zei

Leuk het beukje, maar ik wil eerst nog zomer!!!! En wat een luxe opgehaald te worden in een limo.

Groetjes Jannie

Mirjam zei

Ik heb het verslag van hun reis en bezoek aan jou al gehoord van m'n zus en heb ervan genoten. Volgende week ga ik haar "buit" bekijken.

Groeten, Mirjam

Esther zei

Wat een schattig beukennootje popje, leuk dat je zulke gezellige versite gehad hebt, hoop dat het met je moeder weer goed komt. Lieve groetjes Esther. P.s je zoon staat er mooi op.

Jeanine zei

Dag Rianne,

Het herfstpopje is weer heel mooi. Nu zie ik dat je niet met verlof bent, maar het gewoon zeer druk hebt. En en zieke moeder gaat voor natuurlijk. Wens haar beterschap.
Maar nu moet je toch dringend een kijkje op mijn blog gaan nemen hoor! Er staat je daar namelijk een aangename verrassing te wachten. Ik wacht met ongeduld op jouw reactie...

Groetjes,
Jeanine

Knutselpret zei

Jaaaaaaaa dat beukenootpopje heb ik zaterdag niet eens gezien,
Er was ook zo veel te bekijken.
Maar hij is leuk hoor.
't was super gezellig zaterdag, voor herhaling vatbaar zullen we maar zeggen :))
lieve groet Albèrtje

Severine zei

Leuk beukje! Geweldig een hele seizoentafel, maar dat moet inderdaad een hele klus zijn, zeg! En dat terwijl je een beetje moet uit rusten in de vakantie en eindelijk van dit mooie weer kunt genieten...
Wat deftig die limo voor de jonge luitjes. Dat moet super voor ze zijn geweest!
Alle goeds voor je moeder!
Groetjes Severine

Grethilde@filternet.nl zei

kleine kinderen worden groot! Prachtig om te zien en de foto's te bekijken! ga je blog volgen! groetjes Grethilde