dinsdag 26 februari 2013

Voorjaar!

Ja het wordt hoog tijd dat ik weer een berichtje schrijf,  Het is druk bij Atelier Koekendiefie. Je vraagt je misschien af waarmee, nou ik ben druk bezig met voorbeelden te maken voor de beurs a.s weekend in Assen.
Het vogeltje Tweet heart van hierboven mag ook naar Assen vliegen. Het is een nieuw patroonblad van Atelier Vrouwtje Plooi. Het is niet moeilijk te maken. Ik heb er gelijk maar twee gemaakt een voor mezelf en een voor mijn moeder, zij houdt erg van vogeltjes. Daar kon ze zo van genieten. Nu in het verzorgins tehuis hebben we wel een vogelhuisje en pinda's opgehangen maar de vogeltjes komen nog niet. Zo jammer dan had ze wat te kijken. Iemand een tip?

Hier nog even met z'n tweeën op de foto. Gezellig he.

OOk heb ik veel uiltjes gemaakt uit het nieuwe Magazine van de Vrolijke Viltvriendjes. Dit zijn de laatsten die ik heb gemaakt. Het is gewoonweg verslavend als je bezig bent.Wil je de rest ook nog zien , kom dan naar de beurs in Assen.
Tijdens de beurs een leuke aktie, elke klant die iets koopt, krijgt een gratis patroonblad van Atelier Pippilotta en bij besteding van 30,00 euro of meer,een gratis pakket van Koekendiefie met Kabouter, dan heb je de intree prijs er zo weer uit.
En heb je nog interesse in kortingskaartjes mail of stuur een enveloppe aan je zelf gericht dan krijg je de kortingskaartjes thuisgestuurd. Ik weet het is kort dag, maar ja niet geschoten is altijd mis.


Liefs Rianne

2 opmerkingen:

J@nnie zei

Leuke dingetjes heb je gemaakt voor de beurs. Nog veel succes met de voorbereidingen. Zie je in Assen.
Groetjes Jannie

De Jaartafel zei

Je vogeltjes vind ik erg mooi gemaakt en ze zien er schattig uit.
Dag, Ariane