maandag 18 maart 2013

Bijna Pasen.

Eindelijk is mijn paasborduurtje af. Niet dat ik er zo lang aan heb zitten borduren, maar er kwam steeds wat tussen. De winkel en webwinkel gaat natuurlijk altijd voor. Nu dacht ik en dit jaar ga ik hem maken.
Twee jaar geleden gekocht op de handwerkbeurs in Zwolle. Toen ben ik er vol ijver aan begonnen, maar niet verder gekomen dan de stam van de boom. En nu is hij af. Alleen de afwerking hoe ga ik dat doe? Wil er eigenlijk een wandkleedje van maken en aan een mooie hanger hangen. Even over nadenken en dat moet echt maar even, want volgende week is het al Pasen.
Er ligt alweer een nieuw handwerkje op mij te wachten, dit heb ik vorig jaar op de beurs gekocht. Elk jaar doe ik het weer, want ook dit jaar heb ik er een gekocht, Foei Rianne, je moet het ook nog maken he!
Nu moeten jullie niet denken dat ik de afgelopen tijd alleen maar heb geborduurd, kijk maar naar onderstaande foto.

Dan vragen jullie je misschien af wat is dit??? Dit zijn de popjes voor een pakket wat ik zelf ga uitbrengen ter ere van het 5 jarig jubileum van het Koekendiefie

Alle voetjes worden geverfd en er komen stipjes op, geen witte, maar zwarte stipjes. Het patroon is geschreven en wordt nu door een cursist gemaakt om te kijken of het allemaal klopt en dat het te maken is.
Als het een beetje mee zit komt het april uit.
Een fijne dag verder. Liefs Rianne

10 opmerkingen:

lisette zei

Wat mooi heb je dat geborduurd ik doe het je niet na.
Ik wacht met spanning wat je uit gaat brengen als het in de lijn van je blog en winkel is denk ik dat het vast bij iedereen goed in de smaak gaat vallen

Patricia Smit zei

Hallo Rianne,
Precies de kleuren waar ik van hou, op je borduurwerk. Mooi gedaan!
Wat een leuk (eigen) project, waar je mee bezig bent! Ik hou het in de gaten...
Beursen, heerlijk he! Ga je ook naar de beurs aankomend weekend in Den Bosch?
Ik heb me al ingeschreven voor een workshop van Petra (knopen borduren).
Groetjes Patricia

Viltanja zei

Ik heb je prachtige pakketje ontvangen en ben er superblij mee. Heel erg bedankt daarvoor. Je borduurwerkje is heel erg mooi geworden. Soms is het inderdaad gewoon even doorzetten.

Knutselpret zei

leuk leuk leuk !!!!

Gera zei

Wat een ontzettend lief borduurtje! Mooi!

Succes met je ontwerp!

groetjes, Gera

J@nnie zei

Mooi borduurwerkje heb je gemaakt en ik ben benieuwd naar je koekendiefies ter ere van je jubileum. Of worden het geen koekendiefies? ☺☺☺

Groetjes Jannie

Het Wolbeest zei

War een prachtig borduurwerk Rianne, leuk en eindelijk is ie dan af :-)! Vind ik zelf ook zo leuk om te doen, maar laat zoveel andere dingen voorgaan... Grtjs, Alexandra.

Severine zei

Oh, dat borduren mooi! Zou ik ook wel willen kunnen...Wat een giller al die popjes op hun koppie...dat worden een heleboel lieveheersbeestjes?
Ik ben benieuwd!
Groetjes Severine

Mirjam zei

Dat ziet er leuk uit.

Groeten, Mirjam

De Jaartafel zei

Mooi borduurwerkje heb je gemaakt, en ben benieuwd hoe je eigen ontwerp er uit komt te zien.
Dag, Ariane