woensdag 17 november 2010

Trapeze pietjes.

Op menig blog kom je ze al tegen de Trapeze pietjes van Atelier Annemoontje. Het is een leuk pakketje om te maken. En als die klaar is ooh zo leuk om naar te kijken. Hij moet nog een echt plekje krijgen, maar ik heb ze toch maar op de foto gezet.
Zoals beloofd ook nog een foto van de aankopen die ik vrijdag op de kreadoe heb gekocht. De meesten zijn al uit de verpakking zoals te zien is op de foto. Die zijn al af. Achteraf had ik nog meer van die leuke kleine pakketjes moeten kopen.Het zijn leuke pakketjes om te maken, want ze zijn zo klaar. Kunnen ze straks mooi met z'n allen in de kerstboom hangen.Dit was het dan even voor vandaag. Ga nog een paar pietjes maken, Benjamin heeft al een rood pietje eigen gemaakt en manlief wou er ook een mee naar het werk. Nou ja zeg wat moet ie ermee. Ach het is alleen maar leuk dat ie er een op z'n kantoor wil hebben.

Fijne dag groetjes Rianne.

1 opmerking:

Esther zei

Je pietjes zijn erg leuk, ik heb ze al op verschillende blogs gezien ze blijven leuk, je krea aankopen zijn erg leuk, kijk nu alweer uit naar je volgende blog. groetjes Esther.