donderdag 11 november 2010

Sint Maarten.

Sint Maarten, Sint Maarten  de koeien  hebben staarten zal vanavond aan menig deur gezongen worden, want vandaag is het  EINDELIJK  zo ver. [ zegt Benjamin] dat we met een lampionnetje in het donker buiten langs de deuren mogen lopen. Liedjes zingen en dan krijgen we allemaal lekkere snoepjes. Benjamin vind het alleen al spannend om met een lichtje buiten in het donker te mogen lopen. Iets wat anders natuurlijk niet mag. ER komt vast een tijd dat hij het nog wel leuk vind, maar dan alleen voor de snoepjes en dan is het lampionnetje maar bijzaak. Nu nog maar van genieten dat ze enthousiast zijn.

Een heel leuk pakketje wat hier mooi bij aansluit is het pakket Lampionnen optocht van Atelier Pippilotta.Zelf heb ik ze in de vensterbank staan. Wel een beetje kaal zo. Kijken of een foto van buiten een leuker sfeertje geeft.
Atelier Pippilotta heeft deze maand maar liefst 7 nieuwe pakketjes uitgebracht. De een nog mooier dan de ander. Het is moeilijk een keuze te maken welke je het eerst gaat maken, Maar het pakketje maanlicht dat moest ik toch als eerste maken. Dan kan zij vanavond al mooi voor het raam hangen,[ hangt er nu al hoor]

Voor wie vanavond langs de deur die leuke liedjes gaat zingen. Veeeeeel plezier. Groetjes Riannne.