woensdag 24 november 2010

Hij doet het weer.

Nog maar een keer geprobeerd en HIJ DOET HET WEER Ik weet niet wat er aan de hand is geweest, maar goed hij doet het weer.
Op deze plek staat de krans niet maar daar heb ik hem neergezet om een mooie foto te maken. Op de andere foto´s zie je waar hij altijd staat.¨lekker dicht bij de bank zodat je snel wat pepernoten kunt pakken¨

Sinterklaas is in het land zo ook bij ons in huis. 's Avonds voor dat Benjamin naar bed gaat gaan we gezellig nog  even bij elkaar zitten liedjes zingen, verhaaltjes voorlezen en dan gaan de pieten lichtjes aan. Zo ook het pieten lichtje van Annemoontje. Ondertussen een hand pepernoten pakken uit de pepernotenpot. Deze staat hier al een aantal jaren, maar ik vind hem nog steeds leuk.
Dit vind ik wel een van de gezelligste periodes van het jaar vooral als je nog iemand hebt die er in geloofd zoals Benjamin. Hij is nog zo enthousiast en geloofd ook alles wat je zegt.  Nog maar veel genieten zo lang als het nog kan en er tijd voor maken. Daarna kom ook wel weer een leuke tijd, maar dit komt nooit meer terug.
Dit pietendansje is een pakketje van Annemoontje. Erg leuk om te maken en ik vond het zo´n goed idee van haar. Zelf heb ik er al een aantal gemaakt verkocht of cadeau gegeven. Het origineel is in de kleuren geel, oranje en groen , maar die kleuren pasten niet zo goed bij de rest in de kamer. Vind ik, dus heb ik de kleuren gebruikt die ik wel vind passen.
Voor allemaal genieten van deze leuke grappige spannende en vooral gezellig tijd.

4 opmerkingen:

Esther zei

Leuke sint en piette popjes heb je gemaakt. Gezellig Groetjes Esther.

Anna Martijne zei

Dat zijn prachtige popjes die je hebt gemaakt, zowel de pietjes als de sinterklaas.
Heerlijk he dat kinderen in sinterklaas geloven, geniet er maar lekker van, voor je het weet, is het over.
Alhoewel, mijn dochter van 12 weet precies hoe het zit, maar als het haar uitkomt, gelooft ze toch nog weer heilig en vol overtuiging in de sint en zijn pieten...
Ze mocht zaterdag toch haar schoen zetten, ik stopte voor de gein verkeerde chocoladeletters in onze schoenen,en wat denk je?
Zondagochtend komt ze met de volgende mededeling bij ons op de kamer:zwarte piet was dronken toen hij de chocoladeletters in de schoenen deed, ze zaten allemaal verkeerd....

Carla zei

Wat ontzettend leuke Sintcreaties Rianne, ik vind de krans helemaal top! Groetjes Carla.

Corina zei

Wat een leuke Sinterklaascreaties heb je daar staan. Leuk zeg!