vrijdag 28 januari 2011

Hartenelfje.

Met dit hartenelfje van Atelier Pippilotta wil ik iedereen een warmhart toedragen. Soms [ nou eigenlijk altijd] heb je dat even nodig. Dit heb ik de afgelopen dagen meer dan eens meegemaakt door alle lieve berichtjes op mijn andere Atelier Koekendiefie weblog. We hebben enerverende weken achter de rug, maar het leven gaat gewoon door. Soms is dat moeilijk maar het is zo.
Er is de afgelopen weken niet veel gemaakt, had er geen zin in. Dit hartenelfje had ik al gemaakt en wou het bewaren voor Valentijn, maar ik wou toch een berichtje schrijven met een foto en dit leek me wel toepasselijk.
Het is een leuk pakket en ik vond haar zo leuk dat ik er maar gelijk 2 heb gemaakt. Het is even knipwerk voor de blaadjes maar het resultaat is erg leuk. Het jurkje en mutsje is van sprookjesvilt wat het nog fijner maakt. Aan de puntjes van het hoedje en jurkje zitten glaskraaltjes wat het geheel nog sprookjesachtiger maakt.
Vandaag ga ik verder met de maandliefjes en iets waar ik minder zin aan heb, DE WAS. Maar ja dat gaat ook gewoon door.
Een fijne dag en tot een volgende keer. Groetjes Rianne.

3 opmerkingen:

Carla zei

Goed dat je toch weer het vilten hebt hervat na zo'n verdrietige week! Geeft wat afleiding op moeilijke momenten. Je hart is prachtig geworden, een warm hart! Fijn weekend, groetjes Carla.

brigitte zei

Ik vind haar een schayje.
De kleurtjes zijn zo heerlijk zoet.
Fijn weekend Groetjes Brigitte

Corina zei

Erg dapper van je dat je weer bent gaan vilten, je hart is prchtieg geworden en dan heb je er gelijk maar twee gemaakt! Succes met de maand liefjes!
Groetejs Corina