dinsdag 31 mei 2011

Maandliefje juni.

Zo op de eerste dag van de nieuwe maand wil ik jullie het maandliefje van Juni laten zien. Meestal ben ik wat later of net als vorige maand de laatste dag, maar het Koekendiefie had een stok achter de deur. Ze moest alle 12 maandliefjes maken voor iemand. Nu heb ik gelijk voor mezelf  ook de tweede gemaakt.

Dit maandliefje van Juni is denk ik toch wel mijn favourite. De kleurtjes zijn zo teer en dan die lieve margrietjes daar word ik vrolijk van. Ennnuhh deze was zo klaar dat scheelt natuurlijk ook.

Maar er is nog meer nieuws. Vandaag zijn de nieuwe pakketten en patroonbladen van Jit Design uitgekomen. Vanaf vandaag te bestellen bij http://www.koekendiefie.nl/. Allemaal even leuk al zeg ik het zelf. Een moeilijke keuze welke ik eerst ga maken. Maar eerst moet ik de dingen gaan afmaken waar ik al aan begonnen ben. Het zomerbuitje van Atelier Pippilotta en de guppies van Pop en Plank. OOk erg leuk om te maken.
Maandag heb ik met mijn vriendin de lapjes gevilt voor de guppies. Wanneer ik het alleen moet doen krijg ik gatenkaas. Dit is misschien wat overdreven, maar een mooi lapje is het nooit. Mijn vriendin kan het erg goed. Als we dan zo bezig zijn dan denk wat is hier nou moeilijk aan en waarom lukt mij het nou niet. Ik denk dat ik het gewoon wat vaker moet doen denk ik. De lapjes zullen nu wel droog zijn. Kan ik morgen of zo er aan beginnen.

Een fijne zonnige dag allemaal. Groetjes Rianne.

2 opmerkingen:

Esther zei

Wat een lief juni popje en ik wist niet dat je z'n leuke webwinkel had, SUPER. Kom ga eens iets bij je bestellen. Groetjes Esther.

Loves to Create by Jacqueline blog zei

ohh wat een schatjes zeg met dat leuke madelief randje eronder en in haar hand :)
Ik vind alles leuk met een madeliefje want mijn dochter heet ook zo.

Gr Jacqueline