zondag 5 juni 2011

Zomerbuitje.

Vandaag is een bewolkte dag. De temperatuur is nog wel lekker. De tuin had dit zomerbuitje wel hard nodig. Misschien komt het omdat ik het zomerbuitje van http://www.atelierpippolotta.nl/  gemaakt heb. Het is zo'n schattig pakket toen ik het zag was ik meteen verkocht. Het bandje wat er op haar jurkje zit maakt het helemaal af. Maar naar dit zomerbuitje mag van mij de zon wel weer gaan schijnen.
Maandag kreeg ik van mijn vriendin deze prachtige bos pioenrozen. Ze zijn zo mooi open gekomen en als je ze buiten zet komen er bijen opaf.  Dit wilde ik jullie toch even laten zien.

Op dit moment komt er van het knutselen niet zo veel. Druk druk druk je kent het wel. We zijn nog steeds met de tuin bezig. Het schiet naar mijn zin niet hard genoeg op, maar voor  september zal/ moet het wel klaar zijn , want dan heb ik weer de jaarlijkse opendag.  De kinderen hebben bijna twee weken vakantie en ja dan doe je ook niet zoveel. Vandaag is Jorick jarig. Alweer 11 jaar wat gaat de tijd toch hard.
Het volgende wat ik wil gaan maken is het guppie van Pop en plank. Het lapje is al gevilt, dat heb ik samen met mijn vriendin gedaan.
Een fijne zondag gewenst. Groetjes Rianne.1 opmerking:

Margreet's vilt en meer zei

Het zomerbuitje heeft zeker geholpen, de buitjes vallen zo nu en dan weer gelukkig.
Ik kan trouwens weer reageren zoals je ziet. Als je je aanmeld bij blogger moet je even het vinkje 'aangemeld blijven' verwijderen en dan kun je wel weer reacties plaatsen. Bijzondere oplossing maar het werkt, succes!