vrijdag 24 juni 2011

Zomerkoninkjes.Heerlijk zijn de zomerkoninkjes. Lekker op een beschuit en helemaal lekker met slagroom erop. Alleen dat is niet zo goed voor de lijn. Elk jaar maak  ik wel een aardbeipopje of iets anders met aardbeien. Zo ook dit kleine aardbeipopje van Atelier Pippilotta. Heb er een aantal gemaakt en op een jampotje gezet samen met het bramendsnoepertje ook van Atelier Pippilotta staan ze gezellig op een plankje naar ons te kijken. Veel te leuk om op te eten.
Ze zitten op een potje eigen gemaakte jam van de Arendshoeve waar ik elk jaar in September op de herfstmarkt sta met mijn eigen gemaakte seizoentafel spulletjes. Dit jaar is de herfstmarkt op zaterdag 17 september.
Volgens de berichten komt het mooie weer er weer aan. Heerlijk kunnen we weer buiten zitten en ook dan gaat bij mij het knutselen gewoon door. Weer of geen weer. Voor mij de komende twee dagen geen geknutsel, want de twee jongsten hebben hun verjaardags feestje.
Fijn weekend en tot de volgende keer. Groetjes Rianne.

5 opmerkingen:

Barbara zei

Hai Rianne, wat een schatjes weer! Ja, ik ben inderdaad niet vaak meer op mijn weblog te vinden en ik schaam me dat ik niet meer zo vaak bij de andere weblogs langs ga. Ik ben te druk met andere dingen en ook niet meer zo vaak aan het poppen maken ... Wie weet komt het wel weer.
Liefs, Barbara

Esther zei

Ach wat lief. Groetjes Esther.

Crea By Daisy zei

Wat een schatjes ............ Gr Jacqueline

Maria zei

Wonderful !!!

Margreet zei

Ziet er top uit!