woensdag 22 juni 2011

Waar is de Zomer???? Vandaag lijkt het wel herfst, het regent het waait. Niet echt zomers. Het zomerbuitje van Pippilotta heeft nu wel genoeg water gegeven.
De strandwezentjes kijken ook al verbaasd in het rond. Je ziet ze denken het zou nu toch mooi weer moeten zijn ??? Het zijn twee pakketjes van Pop en Plank. Het zeepaardje met een lief mannetje op zijn rug is versierd met kraaltjes. Het lijken net waterdruppeltjes. Leuk om te maken. En ja het guppie is ook klaar. In het pakket zat genoeg materiaal om er nog een te maken. Alleen voor de laarsjes heb je niet genoeg om er nog een te maken.

 Ze hangen gezellig met z'n drieen bij het beschermelfje van augustus die qua kleur hier precies bij past aan een tak tussen twee lampen in de keuken. Waarom ook niet, ze mag  in de maanden juni en juli mij ook wel beschermen hoor.
Ook al is het weer nu niet wat we wensen, dan maken we het in huis maar gezellig :Zomer. Op dit moment ben ik met verschillende pakketten bezig : De matrozen van Septemberspring, zeemandela van Lindelicht. En waar ik eigenlijk aan wil beginnen is princes Noordzee van Pop en Plank. Genoeg te doen dus.
We blijven hopen dat het toch mooi weer zal worden, want daar is toch de zomer voor. Liefs Rianne.

6 opmerkingen:

Esther zei

Ze zijn prachtig,nu maar hopen dat de voorspellingen voor volgende week goed zijn, kunnen we weer lekker buiten knutselen, groetjes Esther.

softearthart zei

Just beautiful, loving that blue, cheers marie

brigitte zei

Ze zijn schattig.
En je hebt gelijk waarom zou je het maandliefje niet nu al ophangen.
Nu hopen op een mooie zomer.
Groetjes Brigitte

madebyme zei

Prachtig!

Liefs,
Melanie
ma-de-by-me.blogspot.com

Gera zei

Mooi zijn ze!! En nu maar afwachten of ze niet nog meer water brengen :-)

Groetjes, Gera

Fadas de Luz zei

Fico sempre encantada com seus trabalhos. São todos lindos. Parabéns.
Beijos