woensdag 22 februari 2012

Wortelkinderen

Het is alweer een week geleden dat ik een berichtje heb geplaatst. Wat gaat de tijd toch snel als je veel te doen hebt. Diverse bestellingen gemaak,t een geboortehart van Tintangel. Deze kan ik helaas nog niet laten zien, omdat de klant nog niet wil dat de naam al bekend is, dus nog even wachten. Zo heb ik ook veel voorbeelden gemaakt van de nieuwe ontwerpen die uitgekomen zijn. Zo ook deze wortelkinderen van Atelier Pippilotta. Wat passen ze mooi bij de Moederaarde, helemaal in stijl.


Nu de winter  "voorbij"  lijkt te zijn,  het voorjaar maar naar binnen gehaald. Sneeuwklokjes zijn een van mijn favourite bloempjes. Elk jaar maar ik wel een. Dit jaar maakte ik het nieuwe sneeuwklokje van Atelier Pippilotta. Door zijn eenvoud een prachtig popje. Nog wat losse sneeuwklokjes in een vaasje gezet en wat bloembollen kinderen in een ander schaaltje en mijn sneeuwklokhoekje is weer klaar.

Een fijne dag en liefs Rianne

11 opmerkingen:

Ravelien zei

Wat ziet het er weer mooi uit!!
Leuke moeder aarde met wortelkindertjes en die bloembol kinderen zijn zo geinig..

Barbara zei

Wat een prachtige ontwerpen maakt ze toch, die Suzan! En je hebt ze echt mooi gemaakt, zeg! Heel sfeervol! Lieve groetjes, Barbara

Esther zei

Wat kijk jou aardvrouwtje lief ze heeft net als ons erg veel zin in de lente, je potten staan erg leuk zo voor het raam en wat heb je dat weer mooi gemaakt. Fijne week verder Groetjes Esther.

Jolandaas blog zei

Dat ziet er gezellig uit.

Groetjes jolanda

Severine zei

Dat ziet er weer gezellig uit bij je. Ik ben ook erg gek op de ontwerpen van Pippilotta. Moeder Aarde en de sneeuwklokjes zijn mooi, maar ik heb ze nog niet.

Groetjes Severine

J@nnie zei

Wat lief jouw aardvrouwtje en jouw sneeuwklokhoekje ziet er ook mooi uit.

Groetjes Jannie

Atelier Nanaya zei

Supergezellig en knus zo samen!

Liefs,
Nanaya

~THEA~ zei

Ze zijn idd heel erg leuk. Passen goed bij elkaar!

Fijne week.

Groetjes Thea ♥

Martine zei

Heerlijk he, dat de lente weer in zicht is! Prachtig gemaakt, het sneeuwklokje van Pippilotta! En wat een mooie traditie, elk jaar een paar sneeuwklokjes!
Moederaarde is ook een schatje!
'k Heb het pakketje vorige week van mijn mams gekregen, zo lief! Nu ik hem ehh haar..zo zie staan bij jou kan ik niet wachten om er mee te beginnen! :-)Leuk, met die wortelkindjes!
Zonnige lentegroetjes!

Elly-My Everyday Things zei

Hi Rianne! Moeder Aarde is echt een lieverdje zo samen met haar wortelkindjes! En zo leuk dat tafereeltje in huis, de sneeuwklokjes lijken net echt!
Lieve groetjes Elly
P.s. Zóóó leuk dat we elkaar nu in het echie gezien hebben! Vond het supergezellig!

Het Wolbeest zei

Ha die Rianne,

Ik heb al een tijdje je blog niet bezocht, maar wat heb je toch weer een mooie dingen gemaakt! Prachtig zijn je wortelkindjes!
Groeten, Alexandra