dinsdag 17 januari 2012

IJsdwergjes.

Vanaf Januari kunt u ook bij Atelier Koekendiefie de pakketten kopen van Atelier Tintangel. Hierboven staat er een die ik pas gemaakt hebt. Het zijn de ijsdwergjes uit de serie Winterwonderland.  De bewoners van het dorp dus. Het zijn schattige dwergje met een lange puntmuts met een mooie kristal aan de punt. In het pakket zit materiaal voor 6 ijsdwergjes een hele familie dus.
MAAR er zijn natuurlijk nog meer mooie pakketten van Atelier Tintangel. Kijk in de webwinkel http://www.koekendiefie.nl/.
Ik heb ze nog niet allemaal, maar daar wordt aangewerkt om een zo groot  mogelijk assortiment bij elkaar te krijgen. en wilt u iets bestellen wat niet in de webwinkel staat is het geen enkel probleem om ze ook in het assortiment op te nemen.
De vraag die bij menigeen in het hoofd rond spookt is de vraag of we nog een echte winter krijgen. Nou ik zou het ook niet weten, maar bij mij is de winter nog steeds welkom. Net als nu is het buiten heerlijk weer. De zon schijnt en het is droog.
Fijne dag groetjes Rianne.

2 opmerkingen:

Esther zei

hoi Rianne wat leuk dat je nu ook die pakketjes verkoopt.Ik heb even op je link geklikt maar deze werkt helaas niet, kan aan mijn pc liggen. fijne week verder groetjes esther.

Het Wolbeest zei

Mooi hè dat pakketje! Het ligt hier al twee jaar in de mand :-(. Mooi gemaakt!