vrijdag 6 januari 2012

Lente of Winter?

Volgens mij mag het nog steeds daarom wil ik iedereen een gelukkig, gezond, liefdevol en creatief 2012 toewensen.
Het heeft wel een beetje lang geduurd maar ik had niet de puf en de inspiratie om hier iets te schrijven, maar ik hoop dat het me vanaf nu wel gaat lukken. De kerstspullen zijn eindelijk opgeruimd en dan is het wachten op de winter.
Als het buiten geen winter wil worden dan maar binnen aan de slag.  We doen gewoon de kachel niet aan. Warme kleren om op temperatuur te komen. Heb je toch het gevoel dat het winter is.Geintje!!!
Hierboven zie je de winterpopjes van Atelier Marinke. Het ene popje heeft een soort toverstafje. Ik hoop van ganze harte dat het haar lukt om die sneeuw toch echt te laten komen.

Hierboven een kabouter van Atelier Tintangel. Erg leuk om te maken. Volgens mij kijkt hij in het ijs of zijn haar wel goed zit haha. Leuk effect met een spiegeltje tussen het vilt met mooie kristallen en pomponnetjes langs de rand.

Zo ziet het bij mij er binnen uit. Met het ijsbloemlampje van Atelier Lindelicht. De ijskabouters van Amaranth en de sneeuwpoppendans van Atelier Annemoontje.
Zo dit was het dan weer voor vandaag. Een fijne dag en het is bijna weekend en de eerste week van Januari zit er ook al bijna weer op.
Warme winterse groet Rianne.

6 opmerkingen:

Gera zei

De beste wensen!

En laten we het hopen dat de winterpopjes nog even zorgen voor echte winter!
Sfeervol hoekje heb je!

groetjes, Gera

Esther zei

Ja het is niet echt winter buiten, leuk dat het bij jullie binnen wel winter is. Je lamp vind ik prachtig, groetjes Esther.

Ravelien zei

Leuk dat je binnen zo´n winters sfeertje heb gecreeĆ«rd,... nu gaat het vast ook buiten een keertje sneeuwen ;-)

angelina zei

In ieder geval hebben we zo nog een klein beetje het gevoel dat het winter is... Ik ga ook mijn kast maar eens even veranderen... Die staat nog steeds in de herfst toestand.. Maar kwa weer op dit moment past dat nog het beste volgens mij...

Voor jou ook nog de aller beste wensen!

Liefs Angelina

Severine zei

Rianne, je was er vroeg bij op mijn blog vanochtend! Het ziet er prachtig winters uit bij je. Hopelijk komt er nog echt wat winters weer! Onze lavetera heeft nog steeds bloemen, hij gaat maar door.
Groetjes Severine

jeanet zei

Jaaaa!!! ook mijn beste wenzen voor jou en je familie voor het nieuwe jaar! En je winter tafereeltjes zijn prachtig ik krijg er de bibbers van...of heb ik de kachel inderdaad te laag staan? Ha,ha,ha groetjes Smoek