woensdag 25 januari 2012

Winterlantaarn

Toch nog maar iets winters gemaakt. Buiten vind ik het toch wel koud hoor. Ben nu toch al wel weer even thuis maar mijn handen zijn nog koud. Hierdoor kan ik niet prutsen nou ja dan wordt het prutswerk denk ik!!
Hierboven de Winterlantaarn van Atelier Lindelicht. Erg leuk om te maken en het effect van de kraaltjes is net echt vind ik . OOk de sneeuwrandjes op het lampje maakt het een echte winterlantaarn. Het staat zo gezellig samen met alle andere winterknutsels.

Dit zijn de drie uiltjes van Atelier De Vrolijke Vilt Vriendjes. Zij zijn er klaar voor laat die winter maar komen. Ze hangen hier samen met z´n drieĆ©n  in de boom. Ook een erg leuk pakket om te maken. Het is niet moeilijk en het is snel klaar.
OOk wel eens leuk als iets snel klaar is.
Ik heb ze nu in een boom hangen, maar aan een tak zal het ook vast erg leuk zijn met nog wat andere frutsels erbij. Terwijl ik ze zat te maken dacht ik, ze zijn ook wel leuk als broche een speldje erachter en klaar is kees. Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden voor de uiltjes. Maar dat mag je van mij zelf wel bedenken. ha ha.
Nu ga ik toch een kopje koffie zetten misschien dat mijn handen dan een beetje warm worden, want er liggen nog heeeeel veeel leuke pakketten op mij te wachten. Zoals de nieuwe pakketten van Atelier Tintangel. Ben al wel een beetje begonnen hoor!
Ze zijn ook te bestellen via de webwinkel http://www.koekendiefie.nl/
Fijne dag en liefs Rianne.

4 opmerkingen:

brigitte zei

Erg leuk je lantaarn.
De uiltjes zijn heel erg schattig.
Mooi gemaakt.
Groetjes Brigitte

Gera zei

Het ziet er gezellig uit!!

groetjes, Gera

jeanet zei

Hoi Rianne, je gaat als een trein meid! Geweldig wat je allemaal maakt en zo mooi! Die ijsbeertjes vind ik prachtig maar die ijslantaarn ook! Kan zo de Efteling in! Hartjes voor Valentijn. En moeder Aarde is ook mooi! Ben benieuwd wat er nog meer aan "kouigheid" gaat komen...groetjes Smoek

Ingrid. zei

De uiltjes ( pakketje ) heb ik net af ; nu moet ik ze nog in verschillende andere kleuren maken... Idd zijn ze gelukkig lekker eenvoudig ;-) Groetjes !