vrijdag 13 april 2012

Nog meer oranje en icoontje

Deze Hollandse Hartjes van Jit Design zijn zo leuk om te maken. Eerst zag ik er wel een beetje tegenop, maar het viel reúze mee. Er zit materiaal in voor 5 van deze hartjes, dus ik moet er nog twee maken. Als je nou nog niet van Holland houdt dan weet ik het niet meer.Zijn ze niet schattig.
Dit is niet het enige wat ik deze week gemaakt heb. Deze icoontjes van Atelier Pippilotta zijn ook erg leuk, het zijn net kleine schilderijtjes.

De Lente icoon en de zomer icoon staan hier op de foto, de herfst icoon heb ik ook al af maar die ligt bij de herfstspulletjes. Van deze serie moet ik dan alleen nog de winter icoon maken, maar daar had ik nu even geen zin, ik wilde heel graag die Hollandse hartjes gaan maken en de winter dat duurd hopelijk nog even.

Dan ga ik nu verder aan de hartjes en wens ik jullie een fijn weekend. 

5 opmerkingen:

Caroline zei

Als je nou nog niet van Holland houdt dan weet ik het niet meer.
Sorry Rianne maar ik hou niet zo van deze Hollandsche dingen. Ik vind het wel heel leuk om te zien hoor :-)) Maar ik ga ze niet maken. Dat icoontje is heel schattig. Fijn weekend............

Mirjam zei

Hoi Rianne
Nou ik vind ze echt leuk die hartjes.
Past helemaal in deze tijd.
Ook de icoontjes zijn mooi.

Groeten en fijn weekend, Mirjam

J@nnie zei

Mooie dingetjes heb je weer gemaakt.

Groetjes Jannie

Ravelien zei

Erg leuk die hartjes, lijkt me inderdaad wel een klusje maar dan heb je ook wat. Die icoontjes zijn ookal zo mooi. Leuk om iedere keer weer te zien wat je gemaakt hebt.
Groetjes Silvia

Severine zei

Wat heb je hard gewerkt! De stemming zit er al flink in voor Koninginnedag!
groetjes Severine