zaterdag 29 september 2012

Beurs.

Hier nog even een paar foto's van de kraam van mijn eerste echte beurs. Ik vond het super spannend en dat vind ik nog steeds. Ik denk dat dat altijd wel een beetje zal blijven. Het is erg leuk om te doen. Je ontmoet klanten van de webwinkel en uit het blogwereldje. Ook heel veel nieuwe klanten ontmoet uit de buurt.

Het sinterklaashoekje met het nieuwe patroonblad van Sint en Piet, stoomboot een ontwerp van Atelier Grethilde en Pietje Petite van Vrouwtje Plooi.
Hieronder de herfstafdeling, hoe kan het ook anders, daar is het grootste gedeeldte mee gevuld, het is tenslotte herfst. Het kersthoekje is wel gefotograffeerd, maar zoals jullie bij de andere foto's al kunnen  zien is het licht een stoorzender voor het maken van foto's en is de kerstfoto mislukt. Vandaag proberen een nieuwe te maken. In het kersthoekjestaan namelijk de nieuwste kerstpakketten van Atelier Tintangel, samen met de voorbeelden ervan. Het is een hele leuke nieuwe serie en op de beurs alleen bij Atelier Koekendiefie te koop!

Vandaag de laatste dag van de beurs, dus als je nog wilt komen kijken kan dat vandaag nog. De beurs is van 10.00 uur tot 17.00 uur. Mijn standnummer is 630. In de laatste rij dus gewoon even doorlopen dan kom je zo bij Atelier Koekendiefie
Voor mij is de beurs nu al geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar.

Een fijne zondag en wie weet zie ik je nog op de beurs . Liefs Rianne


6 opmerkingen:

Het Wolbeest zei

Wat een PRACHTIGE stand/kraam heb je!!!! Echt geweldig. Tjee, wat heb jij een hoop spullen gemaakt. Hoe krijg je het voor elkaar!!!! Veel succes nog vandaag. Het zal ook wel vermoeiend zijn zo drie dagen....

Mirjam zei

Wat een gezellige kraam, ziet er mooi uit.
Veel succes nog vandaag.

Groeten, Mirjam

angelina zei

Wat ziet dat er allemaal ontzettend leuk uit!!! Jammer dat ik niet nog even langs kan komen!!!

Liefs Angelina

-::Maris::- zei

Het ziet er prachtig sprookjesachtig uit!

Esther zei

Je kraam ziet er Prachtig uit, volgend jaar toch maar eens gaan kijken, groetjes Esther.

Suzan zei

Een prachtige kraam! En zo leuk ook dat Peter vrijdag al extra pakketten moest komen ophalen. Succes met uitpakken. Liefs van Suzan.