vrijdag 7 september 2012

Herfst en Zomer.

Rozenbotteltje met kindje en baby's. Een erg leuk ontwerp van Atelier Pippilotta. Wanneer je dit popje klaar hebt heb je al een heel tafereeltje. Zet ze op een schaal  met mos wat echte rozenbottels erbij en je hebt een echte herfstschaal. Ze zullen ook vast leuk staan in een krans. Hoe ik ze ga verwerken weet ik nog niet.
Volgende week begin ik met het inrichten van de winkel voor de opendag op 22 september. Er is nog genoeg te doen.  Doordat ik hier zo druk mee ben heb ik niet veel tijd om bij andere blogs langs te gaan en een berichtje achter te laten. Na de opendag en de beurs  kom ik gezellig bij jullie allemaal weer langs.

Kijk ze eens genieten van het late zomerzonnetje., zij hebben er zin in.

Nog een nieuw pakket van Atelier Pippilotta is,  het bloemenkind het grasklokje. Zou dit het laatste kindje uit de bloemenserie zijn?? Het zijn er best al veel. Op dit moment zijn er negen stuks.

Ik heb haar nog mooi kunnen fotograveren bij een echt grasklokje met zijn laatste bloemetje. En de kleur is ook precies hetzelfde.

Een leuk detail zijn de mieren die er op het popje zitten. Bij alle bloemenkinderen uit deze serie zit ook een beestje, een slakje, wormpje, vlinder, bij en natuurlijk het koekendiefie mag niet ontbreken. Die kleine beestjes maakt het zo lief en echt.

Een fijne dag. Liefs Rianne.

4 opmerkingen:

Esther zei

Ze zijn allebei weer Prachtig su66 met je voorbereiding,ik kan helaas niet . Fijn weekend groetjes Esther.

Barbara zei

Wat zijn ze lief allemaal! Ik heb alleen nog maar het Madeliefje gemaakt ... Net als jij te druk met andere dingen! Ik merk dat ik veel te weinig bij andere bloggers kom kijken! Succes met je open dag! Lieve groetjes, Barbara

Viltanja zei

Wat een schatjes zijn het weer. En die kleur blauw is echt prachtig. Knap dat ze vilt zulke echte kleuren kunnen geven. En mooi voor ons.

Groetjes Anja

Jeanine zei

Mijn voorkeur gaat naar de oranje. Waarschijnlijk het kleur die het hem doet...

Groetjes,
Jeanine