maandag 24 september 2012

Deel 2

Vandaag deel 2 van het muizenverhaal , Sorry dat het zo laat is geworden, maar er waren even wat andere dingen wat voorrang had.

In het bos waar de familie Muis woont  hebben ze sinds kort ook een paar winkeltjes. Een kaaswinkeltje mag natuurlijk niet ontbreken in het muizenbos. De zaken gaan erg goed, maar dat had ook wel verwacht, want iedere muis lust wel een stukje kaas.

Madeleine is hier druk met de kleine stukjes als traktatie voor het gezin Muis.

Ook is er de bakkerswinkel, Maurice stopt nog gauw wat beschuitjes in de oven. Twee kleine muisjes kijken hoe Maurice dat doet,


Moeder Muis heeft een warme jas aangedaan want het wordt al wat kouder en met Fred heb je altijd pret.Hij is dan vanmorgen al vroeg naar Madeleine geweest om een heerlijk GROOT stuk kaas voor de babymuisjes. Muisje Pluis is ziek en ligt lekker warm in zijn bedje., dicht bij de haard.

\Vader heeft een fles champange voor de trotse ouders, want op de gezindsuitbreiding daar moet op gedronken worden. En zo hebben ze allemaal een kraamcadeautjeOnderweg naar school staan er twee kleine muisje onder een paddestoel Het jongetje geeft een hartje aan het muizenmeisje. Schattig he?
Niet iedereen is op eendag als deze vrij, de meeste kindertjes moeten gewoon naar school. Ze vinden het maar wat gezellig bij juf Mini in de klas,
Een fijne avond nog en morgen gaan we verder met deel 3.
Liefs Rianne

4 opmerkingen:

Esther zei

Wat Gezellig en wat een prachtige werkjes en leuke foto's ben benieuwd naar deel 3. Fijne dag Lieve Groet Esther.

J@nnie zei

Wat ziet dat er allemaal prachtig uit. Complimenten!!
Ik kijk uit naar deel 3.

Groetjes Jannie

Ravelien zei

Erg mooi hoor!! (En wat een werk zal dat geweest zijn :) Prachtig om te zien.
Groetjes

Severine zei

Jeetje Rianne, wat moet jij hard gewerkt hebben!! Wat een fantastische tafereeltjes!!
Groetjes Severine