dinsdag 13 november 2012

Hij komt hij komt....

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover. Sinterklaas en zijn Pieten zijn in aantocht. Een gezellige en spannende tijd voor kinderen.


Dit jaar voor het eerst een Sinterklaastafel in de winkel. Het hoekje wat ik eerder gebruikte is te klein geworden. Door de grote boot van Atelier de Vrolijke Viltvriendjes en de groote Sinterklaas die ik vorig jaar maakte paste het echt niet meer. Maar nu is de tafel eigenlijk een beetje te groot en moest ik dus hard aan het werk om er nog wat bij te maken.

Een lief klein Sinterklaasje van Atelier Pippilotta en natuurlijk horen daar ook de pietjes bij. Maar om dat ze zo klein zijn vult dat de tafel natuurlijk niet echt.

Dan zelf maar even wat snelle knutsels bedenken en daar is dit het resultaat van. Waxinelichtjes met jute strikje en een veertje. Het vult mooi op en het geeft gelijk een warm sfeertje.

En jaaahhhh deze zijn dan ook eindelijk af. Benjamin kon niet wachten: wanneer ga je die nou maken mamma.

De slaappietjes van Atelier de Vrolijke Viltvriendjes. Het is even een werkje, maar wel erugghh leuk. Op de foto in het boek zitten ze onder in het ruim van de boot, maar dan kun je ze niet goed zien. Dan maar in een bedje buiten de boot. Het bedje is van het muizenhuis van Atelier Grethilde.
Een fijne dag en ik ga weer verder met Sintjes en Pietjes voor op de seizoenentafel.

5 opmerkingen:

Viltanja zei

Wat een lieve pietjes. Ik heb er helemaal zin, wij zijn hier nogal helemaal sinterklaasfan.

Groetjes Anja

Ravelien zei

Oh, wat ben je druk geweest. Leuk allemaal, die slaappietjes ook zo geinig! groetjes

Jolandaas blog zei

Wat ziet het er gezellig uit, de sfeerlichtjes zijn ook leuk geworden.

J@nnie zei

Gezellig die pietjes en die lichtjes zien er ook gezellig uit.

Groetjes Jannie

Rianne van der Waals zei

Leuk!