maandag 19 november 2012

Welkom!

Het werd weer tijd voor een berichtje, niet dat ik niets gedaan heb hoor, maar druk druk druk. Bestellingen voor kant en klare sinterklaasspulletjes gemaakt. De webwinkel weer aanvullen, want de laatste tijd niet veel tijd gehad om daar weer nieuwe spulletjes voor te maken. Dus die is ook weer een klein beetje aangevuld.

Tussen de bedrijven door een begin gemaakt met de welkomstkrans van Atelier de Marlijn.Een erg leuk ontwerp. Het was de bedoeling om hem aan de voordeur te hangen, want mijn krans van vorig jaar ,( een met echte pepernoten) die heb ik na drie jaar toch maar weggegooid. Deze krans is nog niet af, de pieten moeten nog gemaakt worden. Ik denk dat dat helaas volgend jaar wordt, want er zijn nog meer bestellingen voor kant en klare spulletjes en ja de klant gaat voor.


Toch wou ik de Sint en zijn Pieten laten weten dat ze welkom zijn.
Een fijne dag en liefs Rianne.

8 opmerkingen:

lisette zei

Wat een onzettend leuke krans! Volgend jaar de pietjes erbij heb je weer een andere krans zo is deze ook leuk!
gr lisette

Esther zei

Wat een Prachtige krans. Groetjes Esther.

Knutselpret zei

Wat een leuke krans en zo is ie ook al heel erg leuk.
Groet Albèrtje

Atelier Nanaya zei

Wat een gezellige krans!

J@nnie zei

Zonder pietjes vind ik het al een leuke krans. Grappig die gespjes op de schoenen van de Sint.

Groetjes Jannie

jeanet zei

Nou dat zit wel snor hóór! Sinterklaas ziet direct dat hier Fan's van hem wonen! En zwarte piet snapt 't heus wel want hij heeft 't zelf ook smoor druk! Ha,ha,ha! En ik ben het met Janny eens wat een geinige gespen! Maken het helemaal af! Groetjes van Smoek

Ravelien zei

Wat leuk is die al,...Staat ook zo gezellig zo´n sinterklaaskrans aan je deur. Succes met je webwinkel zo te lezen heb je het lekker druk :)
Groetjes

Loves to Create by Jacqueline blog zei

Erg leuk zeg de sinterklaas in een hele mooie krans!!!
Groetjes Jacqueline